titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

LAKKBAR søker daglig leder til Lakkbar Nerstranda.

Vi ser etter en dyktig negledesigner med et varmt smil og glimt i øyet.

Du må ha en brennende interesse for skjønnhet og velvære, samt gode kvalifikasjoner innen salg og service.

Hører dette ut som deg? Da vil vi gjerne ha deg med på laget.

Kontakt oss gjerne og send en CV til:
fanny@lakkbar.no

merk søknaden "Lakkbar Tromsø"

PARK LANE ekspanderer i Norge – Har du lyst til å åpne Tromsø flotteste butikk med noen av markedets beste betingelser og kalkyler.

Siden etableringen i 2001 har Park Lane vært opptatt av å lage sofistikerte, klassiske og samtidig uformelle klær. Inspirasjonen har de hentet fra britiske universiteter, og den amerikanske øst-kysten. Park Lane designer innovative kolleksjoner til fornuftige priser som gir følelsen av hverdagsluksus. Vårt mål er å produsere innovative kolleksjoner til en fornuftig pris- hverdagsluksus.
Selskapet har i de siste årene blitt en sterk merkevare internasjonalt, og i dag finner du merket i over 550 butikker i 7 land i Europa. Park Lane selger over 750.000 nye plagg hver eneste dag.

Park Lane søker nå etter Partnere som ønsker å drive Tromsøs flotteste butikk med noen av markedets beste betingelser og kalkyler.

Park Lane er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Vi har nå 6 butikker i Norge og tar sikte på å bli en betydelig aktør i Norge.

Vi søker Partnere som ser fordelen med et solid konsept og med mulighet for gode resultater på bunnlinjen. En partner som ser kundemøte i butikk som sin største oppgave. Som driver av en Park Lane - butikk vil du tilby dine kunder fem forskjellige kolleksjoner i løpet av året, med både sofistikerte og uformelle klær til herre og dame, alt til en fornuftig pris. Du slipper å holde stort lager da vi leverer varer fortløpende. Park Lane stiller med et toppmoderne driftskonsept. Vi kan tilby våre partnere noen av markedets beste kalkyler, som igjen gir partner en stor mulighet til høy bruttofortjeneste.

Mer informasjon?
 
Ta kontakt med Sigurd Naug, Partner - Park Lane Fashion Norge Tlf. 932 132 44 eller Mail. sn@m-group.no
Se vår hjemmeside: parklanefashion.com

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

avvikende åpningstid for ditt kjøpesenter
Onsdag 28. mars 09 - 18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top