Cutters Nerstranda

Nyheter28/03/2019

Søker dyktige frisører til sin salong.  

Frisørkjeden Cutters åpnet på Nerstranda mai 2018, og søker nå etter flere dyktige frisører til sin salong. 

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre tid, men du betaler likevel samme pris. Vi tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det vi er best på; hårklipp og enkel styling. Hos oss vet du alltid hva du får og hva du betaler for.

Hvorfor jobbe hos oss?
Hva er det egentlig som er så bra med å jobbe hos Cutters?

Karrieremuligheter
Cutters er i sterk vekst. Siden vi er i vekst både i inn- og utland er det store karrieremuligheter for våre dyktige frisører som ønsker seg større muligheter både i Norge eller i utlandet.

Alle blir sett og får god opplæring
Vi har et godt onboardingsprogram som skal få våre ansatte til å føle seg sett og godt integrert. Alle nyansatte går igjennom introduksjonskurset på Cutters Academy.

God lønn
Vi betaler frisørene våre godt, med timelønn og provisjon.

God internkontroll og hygiene
Vi i Cutters setter renhold, sikkerhet og hygiene høyt. Vi ønsker at Cutters skal være en trygg og god arbeidsplass, så vel som en hyggelig salong å være kunde i.

Kontakt Grete Mikkelsen på tlf. +47 465 01 266

Av Nerstranda

Vis på kart

Åpningstider

Mandag - fredag 09-20Lørdag 10-18

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top