titleNewsletter.newsletter

Denim Like This

Nyheter07/02/2018

Denne uka slipper Days Like This denimlinjen sin Denim Like This, som frontes av Lise Karlsnes. Linjen er veldig fin, og ikke minst er den Svanemerket, som i praksis betyr at den er produsert på en bærekraftig måte!

Den langbeinte brunetten fra Tønsberg, som med bandet Briskeby sang seg inn i våre hjerter i år 2000 med låten Wide Awake fra debutplata med det fiffige navnet Jeans for Onassis, er selverklært denim-jente. Det har hun vært siden tenårene.

– Da jeg ble spurt om å fronte Denim Like This- kolleksjonen ble jeg veldig smigret og tenkte at dette er veldig kult. Jeg er jo en skikkelig denim-jente, forteller Lise. Jeg husker da jeg som veldig ung grein meg til min første olabukse. Jeg måtte betale halvparten selv, resten fikk jeg. Da begynte en livslang kjærlighet med denim, utdyper hun etterfulgt av signatursmilet som får hele ansiktet hennes til å lyse opp.

Kleskjeden Days Like This lanserer i disse dager en ny underlinje, en Svanemerket denim-kolleksjon kalt Denim Like This. Kolleksjonen er myntet på norske kvinner med en hektisk hverdag full av praktiske gjøremål. Denim-kolleksjonen består av plagg med god passform som er behagelige på, og som holder seg godt i bruk til en fornuftig pris. Jeans som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere.

Denim Like This-kolleksjonen består av syv ulike styles, alle laget i premium denim med økologisk bomull og resirkulert polyester - designet i Norge, produsert i Europa.

At kolleksjonen er Svanemerket betyr i praksis at den er produsert på en mer bærekraftig måte, uten problemkjemi og under gode arbeidsforhold. Svanemerket stiller strenge krav, og påser at alle ledd i produksjonen følger de etiske retningslinjene som er satt av miljømerkingen. Som kunde skal man føle seg trygg på at man gjør et godt valg når man velger et Svanemerket produkt.

– Det at kolleksjonen en produsert på en bærekraftig måte gjør at jeg synes det er veldig fint å stå bak denne denimlinjen. Denim er noe av det som bruker mest vann i produksjon, så det at Days Like This har tenkt at dette vil vi gjøre noe med, det synes jeg er bra. Bærekraftig denim og bærekraftig tøy er veien å gå, sier Lise engasjert.

– Når jeg har på meg denim føler jeg meg som meg selv. Det er enkelt, det er stilig, det er hverdag og det er fest. Favorittplagget mitt i kolleksjonen må være buksene. De sitter så godt på, det er så god stretch i dem. Har du først funnet den gode denimbuksa hvor du vet at rumpa di ser fin ut så kan du gå fra joggesko til høye hæler, fra morgen til kveld - i samme bukse, oppsummerer Karlsnes fornøyd.

Kolleksjonen er i butikk fom. uke 6. 

Av Nerstranda

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18
  • Days Like This på sosiale nettverk :
Våre andre butikker Days Like This

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top