titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nerstranda

Nyheter25/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nerstranda. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Nerstranda har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Malin L. Douse
Tittel: Frisør
Butikk: Nikita Hair

Hva er det beste ved å jobbe på Nikita Hair på Nerstranda?
Det beste er å få treffe så mange mennesker. Nerstranda er et senter hvor det kommer ulike mennesker inn hele tiden og man får møte folk som er på reiser eller ferie i Tromsø, samt lokale folk. Det er også mange motebevisste mennesker i Tromsø som stikker innom salongen, og skal ha de siste trendene. Da får jeg brukt min nyeste kunnskap i faget. Frisørteamet her på Nikita Nerstranda er også noe jeg vil trekke frem som det beste. Vi har det alltid gøy på jobb og dette er noe jeg tror kundene også legger merke til.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Den er alltid full av aktivitet. Det er mange kunder som er innom salongen for å handle produkter og bestille timer, også via telefon. Listene fylles stort sett alltid opp. Behandlingene kan være forskjellige, men det vi gjør mest av er farge/striper og selvfølgelig klippe kunder.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi har et bredt sortiment av de aller mest kjente merkene innenfor hårprodukter bl.a. Wella, Kerastase, Redken og GHD. Aller størst fokus har vi på vårt eget brand Eleni & Chris! Dette er vår egen serie utviklet av vår gründer. Vi har per nå hårpleieprodukter og hudpleie, og disse er uten parabener og basert på rene, skandinaviske ingredienser som isbrevann fra Svartisen, multebærolje og omegaolje. I løpet av mars kommer det også hårstylingsprodukter og serien er i stadig utvidelse. Dette er kjempespennende!

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i frisyrer?
Innen herrefrisyrer er det skin fade som troner øverst. Denne frisyren er kortest rundt hårfestet og lengden øker oppover og på toppen er det lengde som styles til siden eller bakover. Denne frisyren kommer i mange varianter. Man kan style håret både med voks og gele for en mer wetlook som oppfattes som mer sofistikert. For jentene er det skulderkorte, rett avklipte frisyrer som er hot for tiden. Denne klippen kan både være slett og styles i naturlige bølger.

Hva tror du blir «must have» produkter?
En god leave-in kur til håret kommer godt med i travle hverdager. Den tilfører pleie til håret, og kommer i både kremform og sprayform. Påføres i håndkletørt hår, skal ikke skylles ut og de fleste leave-in kurer inneholder varmebeskytter for føner og-/eller stylingjern. Håret blir silkemykt og får god kambarhet som løsner floker. Til huden er Face Mist det store nye “må-ha”-produktet! Det er en fuktighetsspray til huden som kan brukes til alt. Som «toner» etter rens, settingspray etter sminke, i løpet av dagen for en «boost» til trøtt og tørr hud, og herrene kan bruke denne som etterbarberingsvann.

Tips: spray på litt Face Mist på foundationsvampen din for fukt og for å få et jevnere resultat!

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

77 65 37 76

Hjemmeside

  • NIKITA på sosiale nettverk :
Våre andre butikker NIKITA

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

avvikende åpningstid for ditt kjøpesenter
Onsdag 28. mars 09 - 18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top