titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Nerstranda

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Nerstranda. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Nerstranda har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Astrid-Helene Jensen
Tittel: Butikkleder
Butikk: Bik Bok

Hva er det beste ved å jobbe på Bik Bok på Nerstranda?
Det beste ved å jobbe på Bik Bok Nerstranda er hele pakken! Kundene, medarbeiderne, varene og ikke minst tempoet. Her flyr dagene avgårde.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Vi har ingen typiske arbeidsdager. Selv om de samme rutinene går igjen, er alle dager veldig levende. Det gjelder å være litt på tå hev og tilpasse etterhvert som dagen går. Det som fyller dagene mest, er service og gode samtaler med kundene våre.

Hvordan er sortimentet deres?
Allsidig! Hos oss finner du alt fra basic, til sesongens største IT-plagg. Bik Bok treffer en bred aldersgruppe og har noe for enhver smak.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i jeans – fortell om 3 jeans looks?
En av de mest fremtredende trendene er vintage jeans. Vi elsker secondhand/vintage-looken på jeans - en heavy twill, litt utvasket, noen småskader og ikke minst, følelsen og utseendet kun en ekte secondhand jeans kan gi deg. Her har Bik Bok kombinert det beste av to verdener - vintage look med superflex. Det gir looken til 90’s vintage jeans, men med en mer moderne passform og stretch. ”Mom jeans” er også et nøkkelplagg denne våren. Det som kjennetegner mom jeans er høyt liv og rett legg, og disse jeansene har nok allerede funnet veien til mange garderober. Her på Bik Bok har vi blant annet to alternativer - ”Girlfriend”, high v-shaped waiste med rett legg, og ”Debbie”, high waiste med en vintage passform. Broderte blomstermønster og patches er også en av vårens største trender. Det har allerede poppet opp på bluser og skjorter, og det vil også komme på jeans, gjerne kombinert med vintage passform og klipte jeanskanter. Trenden akkurat nå er ”The best from the past, combined with the best of today”!

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Jeans! Vintage passform, rett legg, høyt liv, klipte jeanskanter, broderier eller patches.

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

77 01 36 85

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top