Jul med Mester Grønn Nerstranda

Nyheter28/11/2018

Skap julestemning på 1-2-3 med et dekorativt fat pyntet med julens blomster og tilbehør.

Å sette sammen et dekorativt stilleben, er en enkel måte å lage julestemning på. Start med et fat eller brett og bygg opp med stearinlys eller telysestaker. Ønsker du ikke å bruke levende lys, er lyslenker et godt alternativ. Pynt med blomster, kongler, vintergrønne grener eller annen julepynt. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Voksede svibler er veldig populære og dekorative på fatet. De finnes med voks og perleglitter i kobber, hvitt og sort, så det er bare å plukke og mikse. Ta 3 og betal for 2.

Hvitt og naturlig eller mørkt og magisk?
De siste årene er det mange som har gått over til å pynte med hvitt til advent. Dette er delikat og gir et rent og lekkert uttrykk. Gull, sølv og grønt passer fint sammen med det hvite og gir en følelse av glitrende vinter. Både juletrær i keramikk, tinnsoldater og ballerinaer er populære produkter som passer fint til adventstiden.

Det er også svært populært med mørke farger. Sort og gull er supertrendy. Mikses dette sammen med aubergine og vinrødt skapes en magisk og spennende stil. Sorte juletrær, tinnsoldater i sort og vinrødt og julekuler i burgunder, er noe av det moderne tilbehøret du finner hos oss.

Pynt adventsfatet

I adventstiden er det fint å pynte med fire lys. Velger du våre Classic telysholdere trenger du ikke å bekymre deg for brannfaren. Du bytter bare ut telyset etterhvert og har et nytt pent kubbelys hele tiden, uten rennende stearin. Bruk gjerne våre telys laget av soyavoks. Soya brenner renere og soter mindre, og er derfor bedre for innemiljøet enn telys laget av parafin/palmeolje.

Med pynten på plass er det bare å nyte adventstiden, og begynne å glede seg til jul!

Av Nerstranda

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

32 22 96 42

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider
HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top