Påskekrimtips fra Norli

Nyheter09/04/2019

Ida, butikksjef for Norli Nerstranda har vurdert årets krimbøker. Her er hennes topp 3 anbefalinger til påsken for liten og stor.

Hvor er påskeegget? av Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad.

Denne supre serien med krim for barnehagebarna har raskt blitt veldig populær. Mysteriene i Kråkeslottet barnehage løses av Leon og Live med språklek og fine illustrasjoner. Perfekt for høytlesning!

Vuggesang, av Leïla Slimani.

Denne ubehagelige thrilleren starter med at barnepiken har tatt livet av de to barna hun hadde ansvaret for. Resten av boka følger handlingen fra hun ble ansatt, med en økende uhygge. I tillegg til å være realistisk og troverdig, viser den fram klasseforskjeller i Frankrike på en god måte. Boka har allerede blitt en snakkis blant anmelderne og vant den franske Goncourtprisen.

Mannen som ikke var morder, av Hjorth og Rosenfeldt.

Denne krimserien om den sexavhengige og manipulative kriminalpsykologen Sebastian Bergman og teamet på Rikskrim har raskt blitt veldig populær. Gode krimgåter og hovedpersoner man bryr seg om, med finurlige plott og overraskende vendinger. Dette er første boka og de bør leses i rekkefølge - Hele serien får du hos oss på Norli.

Velkommen innom Norli Nerstranda for flere gode boktips til påsken! Av Nerstranda

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

46 86 35 57

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

avvikende åpningstid for ditt kjøpesenter
Lørdag 20. april 10-16

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top