titleNewsletter.newsletter

Sesongens trendtips fra Din Sko på Nerstranda

Trend03/07/2017

Se hva Carina på Din Sko på Nerstranda mener er den hotteste trenden innen sko akkurat nå!

Navn: Carina Borkenhagen Jensen
Tittel: Butikksjef
Butikk: Din Sko

Hva er det beste ved å jobbe på Din Sko på Nerstranda?
Arbeidsmiljøet både i vår butikk og nabobutikkene. Vi slår ofte av en prat og har det veldig artig i lag på Nerstranda. Og selvfølgelig alle kundene. Din Sko Nerstranda er eneste filial i Troms og Nordland, noe som gjør at vi har mange faste kunder både fra byen og tilreisende fra Harstad, Finnsnes, Bodø og ellers distriktene rundt. Det at vi ligger i sentrum gjør at vi har veldig mye turister innom og spesielt i sesongen når alle cruisebåtene kommer.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Vi tar imot kundene våre med et smil, er hjelpsomme, veileder og selger både sko og skopleie. Vi mottar nyheter og påfyll av varer nesten hver dag som må pakkes opp, fylles på og eksponeres i butikk. Ca. annen hver uke har vi ny kampanje som vi må ordne i butikk. I tillegg til at vi kjører tilbud både i Nerstranda kundeklubb og weekend-tilbud med jevne mellomrom. Utover dette har vi også faste rutiner som må gjøres som rydding, påfyll i butikk, oppdatering av tall, informasjon, søppeltømming osv.

Hvordan er sortimentet deres?
Vi har et bredt vareutvalg til barn, herre og dame. Vårt hovedfokus er på trend og nyeste mote innfor sko. Vi har også et fast sortiment som vi hele tiden har på lager og har noe for en hver smak.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i sko?
- Ankel gummistøvler i freshe farger.
- Wedges og sneakers, flate, med platå, hvite, fargede, med mønster og struktur.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Hvite sneakers blir nok en gjenganger fra i fjor. I tillegg har jeg tro på at freshe og litt duse farger på både sneakers og støvler kommer til å slå an.

Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

77 67 61 81

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top