Nyhetsbrev

Bertoni

Shop visual Bertoni

Retailer logo Bertoni
Vis på kart

Åpningstider

Mandag-fredag 09-20Lørdag 10-18

Kontakt

77 28 65 52

Butikk Bertoni

Bertoni Nerstranda har spesialisert seg på kundeservice og herremote. Produktene består hovedsakelig av konfeksjon – men også moteriktige hverdagsklær. Dressene er av italiensk snitt og kommer i ull, bomull, polyester med trivena og mer. Passform, innsving og kvaliteten i stoffet er nøkkelen til et moteriktig og kvalitetssikret italiensk snitt og  det er på dette området betjeningen innehar kompetansen som behøves for å finne riktig dress til riktig person.

På tross av det italienske navnet, er Bertoni en butikk-kjede som produserer og selger kommersielle moteplagg med et rent og skarpt skandinavisk uttrykk. Bertoni har en lang erfaring i å produsere dresser av ypperste kvalitet, og fører antrekk som går til alt fra formelt - til det mer lekene og uformelle. Våre egenproduserte merker er som følger: Bertoni White; vår egen Rolls Roys. Med White får du plagg av den ypperste kvalitet med et fantastisk snitt og spennende detaljer. Bertoni Since72; Perfekt til daglig bruk i alt fra jobb til fritid. Snittet er selvsagt bygget på det italienske og kvaliteten upåklagelig. Noble Fade; Dette er vårt nyeste egenproduserte merke og er ment for casual bruk med stilige detaljer og røffe stoffer.

Butikken har også gått digitalt via Instagram og du kan følge trender, nyheter, tilbud og konkurranser via ”bertoni_tromso”.

Kom innom for en titt, en prat, en kaffe eller en hyggelig handel!

Deals and News Bertoni

Andre butikker som selger varer og produkter for

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

HVERDAGER 09-20 / LØRDAG 10-18

Phone : +47 77 65 37 00
> Kontakt oss

Top