Helse & Skjønnhet
Mote

H&Ms forretningskonsept er å tilby mote og kvalitet til beste pris på en bærekraftig måte. Siden H&M ble grunnlagt i 1947, har vi vokst til å bli et av verdens ledende moteselskaper, med over 5000 butikker spredt ut i over 70 land og 177 000 ansatte verden over. H&M tilbyr mote til dame, herre, ungdommer og barn i tillegg til accessoirer, sko og kosmetikk. De ulike konseptene vil variere mellom butikker. H&M har også nettbutikk i over 50 markeder; hm.com.
Vi jobber kontinuerlig med nye ideer og teknologiske innovasjoner som skaper inspirerende, personlige og gode handleopplevelser. Dette inkluderer eksempelvis Click & Collect hvor man kjøper online og henter i butikk, Scan-and-Buy hvor man scanner i butikk og kjøper online, retur fra onlinekjøp i butikk, In-Store mode i appen samt Find-in-Store.

 

Interessert i å vite mer om bærekraftsarbeidet vårt? Les alt om hvordan vi skal bli 100% fornybare og sirkulære for 2030 og hvilke tiltak vi gjør for å nå målene våre: https://www2.hm.com/no_no/sustainability.html

h-m-955

H&M

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

NIKITA
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!