Hjem og interør

Kitch'n

Kitch'n åpner på Nerstranda torsdag 10. september! Velkommen!

KORT HISTORIE
I 1996 startet vi med vår første "kjøkkenbutikk"; altså et butikk onsept hvor fokus var alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat i Sandnes, og butikk en het da Bjørns Kjøkkendesign. Noen år senere startet vi tilsvarende butikk er i Stavanger og Haugesund. I 2002 ble det bestemt at konseptet Bjørns Kjøkkendesign skulle endre navn. Valget falt på Kitch’n, og vi har i dag over 100 Kitch’n butikk er i hele Norge, inkludert nettbutikk og fire flagshipstore butikk er: Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen og Kvadrat i Sandnes.

FORRETNINGSIDE
Kitch’n skal være kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet.
Kitch'n skal være kjent for ekstra god service og fagkunnskaper.

VISJON
No. 1 på kjøkkenet

MERKEVARER
Varekonsept -en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Dolce Gusto, Dualit, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger Bestikk, Holmegaard, iittala, Kitchen Aid, Le Creuset, Mac, Modern House, Nespresso, Poul Pava, Ritzenhoff, Riedel, Rosendahl, ScanPan, Stelton, Victorinox, Wilfa, m.flere.
Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.

kitch-n-422

Kitch'n

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

PRINCESS
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!