Informasjon fra Nerstranda

Kjære kunder,

Tiden vi nå går igjennom er svært tøff for mange. Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er viktig for oss på Nerstranda og vi er opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler hos oss. 

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt:

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft
  • Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (briller, antibac osv.)
  • Sikkerhetsvakter som alltid bærer med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp
  • Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig
  • Installert et real time kundetellersystem som gjør at vi til en hver tid har oversikt over hvor mange som befinner seg på bygget. Vi kan dermed iverksette strakstiltak og begrense innslipp dersom det skulle være nødvendig

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser.

Legg gjerne ditt besøk til oss i perioder med lav trafikk. Oversikt over roligere perioder finner du her: https://nerstranda.steenstrom.no/apningstider-tilgang/?target=footfallwidget