Gavekort

Handletjenester

Vårt sentergavekort er den perfekte gave som gir mottaker anledning til å kjøpe akkurat hva de ønsker seg. Du kan kjøpe det i gavekortautomaten i 3. etasje på Nerstranda.

Valgene og mulighetene er uendelige!

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100,- til kr. 5000,-. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan leses av i de fleste betalingsterminaler på sentrene, på gavekortautomater, eller her.

Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 3 år.

Gavekortene kan kjøpes her fra nettet, eller direkte fra sentrene. Se på det enkelte senter for mer informasjon om hvor gavekort kan kjøpes.

Ved kjøp av gavekort fra senteret aksepteres bankkort, Visa og MasterCard som betalingsmiddel. Ingen kontanter. Ved kjøp av gavekort fra nettet aksepteres Visa, MasterCard og BankAxess. Les mer under informasjon om webshop.

Gavekortet kan ikke brukes på Vinmonopolet og Mester Grønn. Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.

Du kan kjøpe det i gavekortautomaten i 3. etasje på Nerstranda.